loading...
انواع بیمه و بیمه تکمیل درمان
عابد بازدید : 27 شنبه 16 فروردین 1399 نظرات (0)

پوشش ویزیت و دارو یکی از پوشش‌هایی است که شرکت‌های بیمه در قالب طرح‌های گروهی و انفرادی بیمه تکمیلی ارائه می‌کنند. اگر از خدمات بیمه تکمیلی درمان بیمه سامان بهره‌مند هستید یا قصد دارید این بیمه‌نامه را تهیه کنید، بهتر است اطلاعاتی نظیر داروهایی که بیمه تکمیلی پوشش می‌دهد، داروهای خارجی و هزینه‌های قابل پرداخت ویزیت و دارو را کسب کنید. در این مقاله شرایط استفاده از پوشش ویزیت و دارو در بیمه تکمیلی سامان را بررسی می‌کنیم.

آشنایی با پوشش ویزیت و دارو در بیمه تکمیلی سامان

چه مواردی تحت پوشش بیمه تکمیلی سامان قرار دارد؟

  • هزینه‌های بیمارستانی، اعمال جراحی خاص مانند عمل قلب باز
  • اعمال جراحی سرپایی شامل مواردی نظیر شکستگی‌ها، بخیه، ختنه، رادیوتراپی
  • پوشش زایمان
  • پوشش پاراکلینیکی شامل آزمایشات، سونوگرافی، سی‌تی‌اسکن، MRI و تست ورزش.
  • هزینه درمان عیوب انکساری چشم با نمره چشم بالاتر از 3 دیوپتر
  • هزینه آمبولانس و فوریت‌های پزشکی در صورت بستری شدن بیمار
  • هزینه درمان‌های طبی به شکل بستری نظیر شیمی درمانی، رادیوتراپی، سنگ‌شکن و...
  • هزینه‌های دندانپزشکی
  • هزینه ویزیت و دارو
  • هزینه خرید عینک، لنز و سمعک

سقف تعهدات بیمه سامان در پوشش ویزیت و دارو

برای استفاده از پوشش ویزیت و دارو باید از فهرست داروهای تحت بیمه و سقف تعهدات شرکت بیمه مورد نظر اطلاع داشت. اگر بیمه‌گذار دارای بیمه تکمیلی گروهی باشد، تعداد پوشش‌ها و سقف تعهدات شرکت بیمه در هر یک از پوشش‌ها، فرانشیز و دوره انتظار به صورت توافقی بین بیمه‌گذار و شرکت بیمه تعیین می‌شود. در صورت برخورداری از بیمه تکمیلی گروهی سامان می‌توانید علاوه بر استفاده از پوشش ویزیت و دارو با پرداخت حق بیمه اضافه از پوشش داروهای آزاد و تخصصی نیز برخوردار شوید. البته برای این منظور حتما باید پرونده درمانی خود را به بیمه سامان ارائه دهید. در صورتی که بیمه‌گذار یکی از طرح‌های شش‌گانه انفرادی بیمه سامان را خریداری کرده باشد، می‌تواند از پوشش ویزیت و دارو بهره‌مند شود. سقف تعهد این پوشش در طرح مهر، 100 هزار تومان، در طرح سروش 200 هزار تومان، در طرح شمیم 500 هزار تومان، در طرح وصال 800 هزار تومان و در طرح عقیق یک میلیون تومان است. طرح نسیم ارزان‌ترین طرح بیمه تکمیلی انفرادی سامان پوشش ویزیت و دارو را ارائه نمی‌کند. فرانشیز درنظرگرفته‌شده برای پوشش ویزیت و دارو در بیمه تکمیلی سامان 10 درصد است. بنابراین بیمه‌گذار باید 10 درصد هزینه‌های ویزیت و دارو را شخصا پرداخت کند.

چه داروهایی تحت پوشش بیمه تکمیلی سامان قرار دارد؟

در تعریف بیمه درمانی در مجموع سه نوع دارو وجود دارد: داروهای عمومی، داروهای آزاد و داروهای تخصصی. شرکت‌های بیمه هزینه مربوط به داروهای عمومی را تا سقف تعهدات خود به بیمه‌گذار پرداخت می‌کنند. بیمه سامان شرایط دیگری برای استفاده از این پوشش قائل شده است و آن هم این است که پزشک معتبر باید داروها را تایید کرده باشد. همچنین در صورت تجویز داروهای خارجی، بیمه سامان هزینه داروی ایرانی معادل آن را به بیمه‌گذار پرداخت می‌کند. نکته مهم این است بیمه‌های تکمیلی، تمام داروهای تحت پوشش بیمه‌گر پایه را که توسط سازمان غذا و دارو نیز تایید شده‌اند تحت پوشش قرار می‌دهند. بیمه‌گذار در صورت برخورداری از بیمه‌گر پایه می‌تواند بخشی از هزینه ویزیت و دارو را بر اساس تعهد بیمه‌گر پایه دریافت کند، سپس بیمه تکمیلی هزینه باقی‌مانده را طبق تعهداتش به بیمه‌گذار پرداخت کند.

چه داروهایی تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار ندارد؟

داروهای معمولی که قیمت ارزانی دارند نظیر قرص‌های سرماخوردگی، استامینوفن‌ها، شربت‌های ساده و... از فهرست داروهای تحت پوشش بیمه تکمیلی خارج شده است تا هزینه‌های آن به داروهای بیماری‌های خاص، بیماری‌های مزمن و صعب‌العلاج اختصاص داده شود. بیشتر شرکت‌های بیمه داروهای تقویتی و داروهای مکمل را تحت پوشش قرار نمی‌دهند.

نحوه دریافت هزینه‌های دارو و ویزیت از بیمه تکمیلی

بیمه‌گذار پس از پرداخت هزینه پزشک و نسخه دارو به یکی از شعبه‌های پرداخت خسارت شرکت بیمه مراجعه کرده و با ارائه مدارک لازم شامل قبض مهرخورده داروخانه و نسخه پزشک، هزینه‌ها را بر اساس تعهدات شرکت بیمه دریافت می‌کند. بدیهی است بیمه‌گذار بخشی از هزینه ویزیت و دارو را به عنوان فرانشیز شخصا پرداخت می‌کند.

عابد بازدید : 68 دوشنبه 11 فروردین 1399 نظرات (0)

شیوع ویروس کرونا در ایران نگرانی جمعی را در پی داشته و اوضاع عادی زندگی را تحت تاثیر قرار داده است. از آنجا که هنوز برای درمان این بیماری دارو یا واکسن مناسبی وجود ندارد، پیشگیری از ورود ویروس به بدن با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی توصیه می‌شود. اما اگر بابت ابتلا به بیماری کرونا و هزینه‌های درمان آن نگران هستید، بیمه سامان پوشش کرونا را به خدمات بیمه عمر، بیمه تکمیلی درمان و بیمه مسافرتی خود افزوده است. در ادامه این مقاله به هر یک از این موارد به تفکیک می‌پردازیم.

اضافه شدن پوشش کرونا به بیمه سامان

پوشش کرونا در بیمه عمر سامان

بیمه عمر سامان مواردی نظیر خطر فوت، نقص عضو و ازکارافتادگی، هزینه درمان جراحات ناشی از حوادث و بیماری‌های خاص را تحت پوشش قرار می‌دهد. منظور از بیماری‌های خاص بیماری‌هایی نظیر سکته مغزی، سکته قلبی، سرطان، عمل قلب باز و پیوند اعضای اصلی بدن شامل ریه، کبد، کلیه، مغز استخوان و قلب است.

گرچه جبران هزینه‌های درمان بیماری‌های ویروسی در بیمه‌نامه‌های عمر قید نشده است اما بیمه سامان هزینه درمان ویروس کرونا را در بیمه‌نامه عمر و در پوشش بیماری‌های خاص به بیمه‌گذاران پرداخت می‌کند. در صورت برخورداری از بیمه‌نامه عمر سامان و پوشش بیماری‌های خاص جبران هزینه‌های درمان بیماری کرونا، بدون ایجاد تغییرات در بیمه‌نامه یا پرداخت حق‌بیمه بیشتر امکان‌پذیر است. به این نکته توجه داشته باشید سقف جبران هزینه‌های درمان بیماری کرونا به سقف پوشش بیماری‌های خاص در بیمه‌نامه بستگی دارد. سقف این پوشش در بیمه سامان برای هر بیماری خاص 30 میلیون تومان تعیین شده است.

خوب است بدانیم بیمه بیماری‌های خاص در بیمه سامان در سه طرح با نام‌های پایه، آسایش و ممتاز دسته‌بندی شده است. در طرح پایه 8 بیماری، در طرح آسایش 13 بیماری و در طرح ممتاز 30 نوع بیماری تحت پوشش قرار می‌گیرد. به این نکته توجه داشته باشید در بیمه سامان دوره انتظار پوشش بیماری‌های خاص 90 روز تعیین شده است.

پوشش کرونا در بیمه تکمیلی سامان

در بیمه تکمیلی درمان با توجه به پوشش‌ها و سقف تعهدات بیمه‌نامه، هزینه‌های درمانی بیماری‌های ویروسی از جمله ویروس کرونا تحت پوشش قرار دارد. برای مثال پوشش خدمات آزمایشگاهی هزینه آزمایش‌های لازم برای تشخیص و درمان ویروس کرونا که توسط پزشک تجویز شده به بیمه‌گذار پرداخت می‌کند. حتی پوشش ویزیت و دارو که در بیمه‌نامه تکمیلی ارائه می‌شود، هزینه ویزیت پزشک و داروهای مربوط به بیماری کرونا را جبران می‌کند.

در صورتی که بیمار مبتلا به ویروس کرونا برای درمان نیاز به بستری شدن در بیمارستان داشته باشد، می‌تواند از پوشش بستری که بیمه‌نامه درمان تکمیلی وجود دارد استفاده کند. بدیهی است هزینه‌های مربوط به بستری در بیمارستان با توجه به سقف تعهدات بیمه‌نامه تکمیلی به بیمه‌گذار پرداخت می‌شود.

پوشش کرونا در بیمه مسافرتی سامان

شیوع ویروس کرونا در جهان باعث نگرانی مسافرانی شده که سفرهای خارجی دارند. شرکت بیمه سامان اولین شرکت بیمه در کشور است که ابتلا به ویروس کرونا را در تمام بیمه‌نامه‌های مسافرتی خود تحت پوشش قرار داده است. این امکان بدون پرداخت هزینه اضافی از سوی بیمه‌گذار فراهم شده است و افراد می‌توانند از این پوشش در سفر به کشورهای مختلف جهان استفاده کنند.

بیمه مسافرتی سامان با توجه به مزایایی نظیر عدم محدودیت سنی برای متقاضیان، بهره‌مندی از خدمات کمک‌رسانی بین‌المللی توسط شرکت Mideast، پرداخت مستقیم هزینه‌ها در کشور مقصد، ارائه پشتیبانی شبانه‌روزی در هر جای جهان و وجود اپراتور فارسی‌زبان برای پشتیبانی از بیمه‌شدگان بسیار مورد استقبال مردم قرار گرفته است.

از خدمات بیمه‌نامه مسافرتی سامان می‌توان به هزینه‌های مربوط به فوریت‌های پزشکی، پرداخت هزینه‌های مربوط به مفقودشدن چمدان‌ها، پرداخت هزینه‌ها در مقصد خارجی تا سقف 50 هزار یورو، هزینه‌های فوریت‌های دندان‌پزشکی، جبران هزینه‌های ناشی از وقفه در سفر، آمبولانس هوایی، بیمه آتش‌سوزی منزل و سرقت در زمان سفر، جبران هزینه‌های مربوط به کنسل شدن سفر و مشاوره حقوقی در مقصد در صورت بروز مشکل حقوقی و پرداخت هزینه‌های دعاوی اشاره کرد.

کارشناسان تمام مسائل و اتفاقات قبل از شروع سفر و حین آن را در بیمه‌نامه مسافرتی سامان در نظر گرفته‌اند. خدمات شبانه‌روزی و 24 ساعته در تمام روزهای هفته و اپراتور فارسی‌زبان از خدمات پس از فروش بیمه‌نامه مسافرتی سامان است.

مختصری درباره بیماری ویروس کرونا

بر اساس اطلاعاتی که پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی ایران ارائه کرده است، بیماری ویروس کرونا دارای علائم شایعی نظیر تب، سرفه، کوتاهی تنفس، علائم گوارشی نظیر اسهال است و در موارد شدید عفونت ریه، سندرم تنفسی حاد شدید و نارسایی کلیه نیز گزارش شده است. این بیماری از راه هوا، تماس نزدیک با فرد مبتلا و دست زدن به سطوح و وسایل آلوده به فرد سالم انتقال پیدا می‌کند.

سالمندان، افراد مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای مانند دیابت و بیماری‌های قلبی، زنان باردار و کودکان بیشتر در معرض ابتلا به بیماری ویروس کرونا قرار دارند. دوره کمون ویروس کرونا یعنی مدت زمان بین ورود ویروس به بدن تا شروع علائم بیماری در فرد 1 تا 14 روز است. بنابراین در صورت تماس با فرد بیمار باید حداقل 14 روز مراقبت بیشتری به عمل آورد و از تماس نزدیک با دیگر افراد خودداری کرد.

راه‌های پیشگیری از ابتلا به بیماری ویروس کرونا

 

  • شست‌وشوی مداوم دست‌ها با آب و صابون به مدت 20 ثانیه
  • پرهیز از دست دادن و روبوسی
  • پوشاندن دهان و بینی به هنگام عطسه و سرفه
  • حداقل فاصله دو متر از افراد دارای علائم تنفسی سرفه و عطسه
  • پرهیز از تماس دست نشسته با چشم، بینی و دهان
  • رها نکردن دستمال، دستکش و ماسک استفاده‌شده در محیط
  • خودداری از تماس با حیوانات اهلی و وحشی

 

اگر فرد دارای علائم تنفسی باشد باید در منزل استراحت کند. در صورت عدم بهبودی و وخیم شدن حالش باید به پزشک مراجعه کند تا تست‌های لازم به عمل آید.

عابد بازدید : 28 چهارشنبه 21 اسفند 1398 نظرات (0)

هزینه‌های زیاد پزشکی و درمانی در سال‌های اخیر استفاده از بیمه تکمیلی درمان را برای افراد ضروری ساخته است. اغلب بیمه‌های درمان تکمیلی خدماتشان را به صورت گروهی و در صورت برخورداری از بیمه‌های بیمه‌گر پایه نظیر بیمه تامین اجتماعی، خدمات درمانی و بیمه درمانی نیروهای مسلح ارائه می‌دهند. اما در سال‌های اخیر شرکت‌های بیمه معدودی نظیر بیمه سامان بیمه تکمیلی انفرادی را در اختیار بیمه‌گذاران قرار داده است. در این مقاله با پوشش پاراکلینیکی بیمه تکمیلی بیمه انفرادی سامان آشنا می‌شویم. یکی از مزایای مهم خدمات بیمه تکمیلی انفرادی این است که افراد حتی اگر تا به حال از بیمه‌های پایه نظیر بیمه تامین اجتماعی یا خدمات درمانی استفاده نکرده باشند، می‌توانند با پرداخت 18 درصد مبلغ اضافه‌تر از حق بیمه تعیین‌شده، بیمه درمان تکمیلی را خریداری کنند. بیمه تکمیلی انفرادی از تمام مزایای بیمه تکمیلی گروهی برخوردار است، بدون اینکه به شرکت یا سازمانی وابسته باشد.

آشنایی با پوشش پاراکلینیکی بیمه تکمیلی انفرادی سامان

پوشش پاراکلینیکی بیمه تکمیلی انفرادی سامان

بیمه تکمیلی انفرادی سامان که در شش طرح با نام‌های طرح نسیم، طرح مهر، طرح سروش، طرح شمیم، طرح وصال و طرح عقیق ارائه شده، پوشش‌های متنوعی همچون هزینه‌های بیمارستانی، بستری، عمل‌های جراحی تخصصی، جراحی‌های سرپایی، خدمات آزمایشگاهی، زایمان، نازایی، دندانپزشکی، ویزیت، دارو و... را در اختیار افراد قرار می‌دهد. پوشش‌های پاراکلینیکی مجموعه‌ای از خدمات پزشکی و درمانی هستند که برای تشخیص و درمان بیماری‌های مختلف از سوی بیمه تکمیلی انفرادی و گروهی ارائه می‌شوند. این پوشش‌ها به دو گروه تقسیم شده‌اند.

 

  • پاراکلینیکی گروه اول شامل ام آر آی، سونوگرافی، ماموگرافی، انواع اسکن و سیتی اسکن، انواع آندوسکوپی، اکوکاردیوگرافی، استرس اکو، دانسیتومتری
  • پاراکلینیکی گروه دوم شامل تست ورزش، تست آلرژی، تست تنفسی اسپیرومتری (PFT)، نوار عضله (EMG)، نوار عصب (NCV)، نوار مغز (EEG)، نوار مثانه، بینایی‌سنجی، شنوایی‌سنجی، هولترمانیتورینگ قلب، آنژیوگرافی چشم

همان‌طور که گفته شد پوشش‌های پاراکلینیکی در همه بیمه‌نامه‌های گروهی نیز ارائه می‌شود اما میزان سقف آن با توجه به میزان حق بیمه پرداختی متفاوت است. پوشش‌های پاراکلینیکی در بیمه تکمیلی انفرادی سامان در هر یک از طرح‌های شش‌گانه شرایط متفاوتی دارند. افراد می‌توانند با توجه به میزان بودجه و اولویت‌های خود یکی از طرح‌های بیمه تکمیلی انفرادی سامان را انتخاب کنند. مبلغ حق بیمه در طرح‌های شش‌گانه بر اساس سن فرد بیمه‌گذار و به صورت سالیانه تعیین می‌شود. ارزان‌ترین آنها طرح نسیم و گران‌ترین، طرح عقیق طرح بیمه سامان است. پوشش‌های پاراکلینیکی گروه اول در طرح مهر تا 300 هزار تومان، در طرح سروش تا 500 هزار تومان، در طرح شمیم تا 800 هزار تومان، در طرح وصال تا یک میلیون و پانصد هزار تومان و در طرح عقیق تا 2 میلیون تومان قابل جبران است. پوشش‌های پاراکلینیکی گروه دوم در طرح مهر تا 150 هزار تومان، در طرح سروش تا 250 هزار تومان، در طرح شمیم تا 400 هزار تومان، در طرح وصال تا 750 هزار تومان و در طرح عقیق تا یک میلیون تومان به بیمه‌گذار پرداخت می‌شود. طرح نسیم که ارزان‌ترین طرح بیمه تکمیلی انفرادی سامان است، پوشش‌های پاراکلینیکی را تحت پوشش قرار نمی‌دهد.

بازه سنی بیمه‌گذار در بیمه تکمیلی سامان

یکی از مولفه‌های مهم برای استفاده از بیمه تکمیلی انفرادی، بازه سنی بیمه‌گذار است. در بیمه سامان این بازه سنی از بدو تولد تا هفتاد سالگی تعریف شده است. افرادی که بیش از هفتاد سال سن داشته باشند، امکان استفاده از بیمه تکمیلی انفرادی سامان را ندارند. بازه سنی در بیمه سامان به چهار دوره 0 تا 15 سالگی، 16 تا 50 سالگی، 51 تا 60 سالگی و 61 تا 70 سالگی تقسیم شده است و حق بیمه اصلی سالیانه در طرح‌های مختلف با توجه به سن افراد متفاوت است. باید توجه داشت که بیمه درمان تکمیلی شامل فرانشیز است. فرانشیز بخشی از هزینه خسارت است که بیمه‌گذار باید آن را به عنوان سهم خود از هزینه‌های درمانی پرداخت کند. میزان فرانشیز در بیمه سامان 10 درصد تعیین شده است. بنابراین مطابق شرایط بیمه‌نامه بیمه‌گذار، 10 درصد از مبلغ خسارت را پرداخت می‌کند و مابقی را شرکت بیمه تا سقف تعهدات بر عهده می‌گیرد. به خاطر داشته باشید اگر میزان فرانشیز یک بیمه درمان تکمیلی کمتر باشد در زمان بروز خسارت، پرداخت بیشتر هزینه بر عهده بیمه‌گر خواهد بود.

عابد بازدید : 26 یکشنبه 04 اسفند 1398 نظرات (0)

در سال‌های اخیر جراحی با لیزر برای اصلاح عیوب انکساری چشم شامل نزدیک‌بینی، دوربینی و آستیگمات بسیار مورد استقبال افراد قرار گرفته است. عمل‌های لیزیک، لازک و PRK که برای شکل دادن به قرنیه انجام می‌شود، هزینه نسبتا زیادی دارد و تامین این هزینه برای خیلی از افراد مشکل است. از آنجا که این عمل‌ها از نظر بیشتر شرکت‌های بیمه نوعی عمل زیبایی محسوب می‌شوند، بیمه تکمیلی به طور معمول پوششی برای خسارت آن پرداخت نمی‌کند. اما با استفاده از بیمه تکمیلی درمان بیمه سامان می‌توان هزینه‎‌های درمانی چشم را جبران کرد. در این مطلب هزینه عمل جراحی چشم در بیمه تکمیلی سامان، لنز و عینک را بررسی می‌کنیم. پیش از آن مختصری درباره خدمات بیمه تکمیلی گروهی برای جبران هزینه‌های درمانی مربوط به چشم ارائه می‌کنیم.

هزینه عمل جراحی چشم در بیمه تکمیلی

هزینه‌های درمانی مربوط به چشم در بیمه تکمیلی گروهی

بیمه تامین اجتماعی بخشی از هزینه عینک طبی را پرداخت می‌کند. البته هزینه تعویض شیشه عینک هر دو سال یک‌بار و هزینه قاب عینک را هر ده سال یک‌بار تا سقف مشخصی پرداخت می‌کند. عمل‌های اصلاح عیوب انکساری مانند لیزیک و لازک و عکس‌برداری از قرنیه قبل از عمل نیز در بیمه تامین اجتماعی تحت پوشش قرار ندارد. بیمه تامین اجتماعی تنها هزینه جراحی‌های مربوط به درمان بیماری‌های چشم نظیر آب سیاه یا بیماری‌های چشمی ناشی از دیابت را پرداخت می‌کند. بیمه سلامت هم که یکی از بیمه‌نامه‌های پایه است در پرداخت هزینه‌های درمانی مربوط به چشم، شرایطی مشابه بیمه تامین اجتماعی دارد. شرکت‌های بیمه که بیمه تکمیلی گروهی ارائه می‌کنند بر اساس قرارداد بین شرکت بیمه و سازمان یا شرکت متقاضی پوشش‌ها و تعهداتی را تعیین می‌کنند. بیمه‌های گروهی که تقریبا در همه شرکت‌های بیمه یکسان است برای شماره چشم بالای 3 دیوپتر هزینه‌های عمل لیزیک و لازک را پرداخت می‌کند. همچنین جراحی‌های مربوط به درمان چشم و آزمایش‌های پیش از عمل جراحی نیز تا سقف مشخصی تحت پوشش بیمه تکمیلی گروهی قرار می‌گیرد.

هزینه‌های درمانی مربوط به چشم در بیمه تکمیلی سامان

بیمه تکمیلی انفرادی از سوی چند شرکت بیمه ارائه می‌شود. در این بخش از مقاله به بررسی هزینه عمل جراحی چشم در بیمه تکمیلی سامان می‌پردازیم. لازم است بدانید بیمه تکمیلی انفرادی سامان هزینه‌های عینک و لنز طبی را پرداخت نمی‌کند. رفع عیوب انکساری چشم که به وسیله عمل لیزیک و لازک انجام می‌شود تحت پوشش بیمه تکمیلی انفرادی سامان قرار دارد. پیش از انجام عمل چشم با تجویز پزشک آزمایش‌هایی جهت بینایی سنجی و عکس‌برداری از قرنیه ضروری است تا شرایط چشم برای امکان عمل مورد بررسی قرار بگیرد. بیمه تکمیلی انفرادی سامان هزینه‌های پاراکلینیکی نوع اول شامل: تست‌های بینایی سنجی، پنتاکم، فوندوسکوپی، کانفواسکن، انتروپیون، پاکیمتری و... و هزینه‌های پاراکلینیکی نوع دوم شامل عکس‌برداری از قرنیه یا OTC، آنژیوگرافی چشم و... را قبل از عمل جراحی جبران می‌کند. بیمه تکمیلی انفرادی سامان در طرح‌های مختلف مهر، سروش، شمیم، وصال و عقیق سقف تعهدات متفاوتی برای جبران هزینه‌های پاراکلینیکی نوع اول، پاراکلینیکی نوع دوم و عمل لیزیک و لازک ارائه می‌کند. نکته مهم این است که تنها بیمه‌گذارانی می‌توانند از پوشش عمل جراحی چشم استفاده کنند که شماره چشم آنها بیش از 3 دیوپتر باشد. همچنین دوره انتظار عمل چشم 3 ماه در نظر گرفته شده است. اگر بیمه‌گذار قبل از خرید بیمه‌نامه مشکل بینایی یا بیماری چشمی خاصی داشته باشد امکان استفاده از پوشش‌های بیمه‌ای را ندارد. کاشت لنز ثابت که نوعی عمل زیبایی محسوب می‎‌شود در پوشش بیمه قرار ندارد. اگر بیمه‌گذار در طول مدت برخورداری از بیمه‌نامه انفرادی سامان به بیماری‌های چشمی نظیر آب سیاه یا آب مروارید مبتلا شود تحت پوشش تعهدات بیمه قرار گرفته و می‌تواند برای جبران هزینه‌های بیمارستانی از بیمه خود استفاده کند.

عابد بازدید : 41 شنبه 19 بهمن 1398 نظرات (0)

احتمال ابتلا به بیماری‌های مختلف در طول دوران زندگی برای همه افراد وجود دارد. از آنجایی که بیمه‌های درمان پایه در جبران هزینه‌های درمان دارای محدودیت هستند و از سوی دیگر هزینه‌های درمان در سال‌های اخیر افزایش پیدا کرده است افراد ترجیح می‌دهند حق بیمه تکمیلی درمان را خریداری کنند. اگر صاحب شغل آزاد هستید با ما همراه باشید، در این مقاله به موضوع بیمه درمان تکمیلی انفرادی برای مشاغل آزاد می‌پردازیم.
به طور معمول بیمه تکمیلی درمان از سوی کارفرما برای گروه‌ها و شرکت‌های دارای بیش از 50 نفر پرسنل تهیه می‌شود. اما افرادی که دارای مشاغل آزاد هستند باید بیمه تکمیلی انفرادی را خریداری کنند. بدیهی است که افراد درصدد انتخاب شرکت بیمه‌ای باشند که بهترین خدمات را در زمینه بیمه درمان تکمیلی انفرادی ارائه کند. هزینه‌های بیمه درمان بسیار پرتکرار است بنابراین نحوه پاسخ‌گویی شرکت بیمه و پرداخت خسارت بسیار اهمیت دارد. باید بیمه درمان تکمیلی انفرادی شرکتی را مد نظر قرار دهید که علاوه بر قیمت مناسب، پوشش‌های کامل‌تری در بیمه درمان ارائه کند. همچنین طرف قرارداد بیمارستان‌های بیشتری باشد و بیمه‌گذاران بیشتری از عملکرد آن رضایت داشته باشند. بیمه سامان بیمه درمان تکمیلی انفرادی را در شش طرح جداگانه با نام‌های نسیم، مهر، سروش، شمیم، وصال و عقیق ارائه کرده است. افرادی که صاحب شغل آزاد هستند می‌توانند این بیمه را تهیه کنند. تنوع پوشش‌های مختلف بیمه سامان نیازهای طیف وسیعی از بیمه‌گذاران را برطرف می‌کند. هر کدام از طرح‌های بیمه تکمیلی انفرادی سامان شرایط متفاوتی دارند. افراد می‌توانند با توجه به نیاز خود و میزان بودجه یکی از طرح‌ها را انتخاب کنند. مبلغ حق بیمه در هر یک از این طرح‌ها بر اساس سن بیمه‌گذار و به صورت سالیانه تعیین می‌شود.

بیمه درمان تکمیلی انفرادی برای مشاغل آزاد

پوشش‌های بیمه درمان تکمیلی انفرادی بیمه سامان

طرح‌های بیمه تکمیلی انفرادی شامل همه یا تعدادی از پوشش‌های زیر هستند و با توجه به خدماتشان تمام هزینه‌های درمانی یا بخشی از آن را پوشش می‌دهند.

  • هزینه‌های بیمارستانی شامل هزینه‌های بستری، شیمی درمانی، انواع سنگ‌شکن در بیمارستان، آنژیوگرافی قلب، شیمی درمانی، رادیوتراپی، پرتوجراحی گامانایف در بیمارستان
  • عمل‌های جراحی تخصصی شامل قلب، مغز و اعصاب مرکزی و نخاع (به استثنای دیسک ستون فقرات)، پیوند کلیه، پیوند کبد و ریه، پیوند مغز استخوان، سرطان و گامانایف
  • پاراکلینیکی گروه اول شامل ام آر آی، سونوگرافی، ماموگرافی، انواع اسکن و سیتی اسکن، انواع آندوسکوپی، اکوکاردیوگرافی، استرس اکو، دانسیتومتری
  • پاراکلینیکی گروه دوم شامل تست ورزش، تست آلرژی، تست تنفسی اسپیرومتری (PFT)، نوار عضله (EMG)، نوار عصب (NCV)، نوار مغز (EEG)، نوار مثانه، بینایی‌سنجی، شنوایی‌سنجی، هولترمانیتورینگ قلب، آنژیوگرافی چشم
  • جراحی‌های مجاز سرپایی شامل شکستگی و دررفتگی، گچ‌گیری، بخیه، ختنه، کرایوتراپی، اکسیزیون لیپوم، لیزردرمانی و بیوبسی و تخلیه کیست
  • خدمات آزمایشگاهی شامل آزمایش‌های تشخیص پزشکی، پاتولوژی، آسیب‌شناسی و ژنتیک پزشکی، نوار قلب، انواع رادیوگرافی و فیزیوتراپی
  • زایمان طبیعی و سزارین
  • نازایی و ناباروری
  • جراحی‌های مختصر سرپایی
  • دندانپزشکی به استثنای ایمپلنت، لمینت، ارتودنسی، دندان مصنوعی و جراحی لثه
  • رفع عیوب انکساری دو چشم
  • خرید سمعک
  • هزینه‌های آمبولانس شهری و بین شهری
  • ویزیت و دارو (داروهای مجاز کشور)

 

مواردی که تحت پوشش بیمه تکمیلی انفرادی سامان قرار نمی‌گیرد

  • جراحی‌های زیبایی
  • جراحی‌های مربوط به عیوب مادرزادی که پزشک معتمد آنها را تایید کند
  • ترک اعتیاد
  • خودکشی و اعمال مجرمانه
  • حوادث طبیعی، شورش، بلوا و دعوا
  • هزینه اتاق خصوصی بدون تایید پزشک
  • هزینه‌های مربوط به معلولیت و از کارافتادگی کلی
  • هزینه همراه بیماران کمتر از 7 و بیشتر از 70 سال بدون تایید پزشک
  • جراحی فک و لثه
  • سقط جنین در موارد غیرقانونی بدون تایید پزشک
  • زایمان برای فرزند چهارم و بیشتر
  • لقاح مصنوعی

با تهیه بیمه درمان تکمیلی انفرادی برای مشاغل آزاد از نگرانی شما برای تامین هزینه‌های درمانی و پزشکی کاسته خواهد شد.

عابد بازدید : 28 دوشنبه 07 بهمن 1398 نظرات (0)

بیماری سخت سرطان هزینه‌های زیادی برای مبتلایان ایجاد می‌کند.
استفاده از بیمه تکمیلی درمان راهکاری برای جبران هزینه‌های تشخیص و درمان انواع بیماری سرطان است.در این مقاله قصد داریم درباره پوشش های سرطان در بیمه تکمیلی بیمه سامان اطلاعاتی را ارائه دهیم. بیمه‌های پایه نظیر بیمه تامین اجتماعی و بیمه سلامت بخشی از هزینه‌های درمانی بیماری سرطان را پرداخت می‌کنند اما این مقدار چشمگیر نیست. به همین دلیل به افراد توصیه می‌شود از پوشش‌ها و خدمات بیمه‌های تکمیلی درمان برای پرداخت هزینه‌های تشخیص و درمان سرطان استفاده کنند. توجه به این نکته ضروری است که افراد در صورتی می‌توانند از پوشش‌های بیمه تکمیلی درمان برای سرطان استفاده کنند که بعد از خرید بیمه و پرداخت حق آن به این بیماری دچار شده باشند. شرکت‌های بیمه توسط پزشک متخصص وضعیت بیمار را بررسی کرده و در صورت نداشتن ریشه قبلی، هزینه‌ها را به بیمه‌گذار پرداخت می‌کنند.

بیمه تکمیلی درمان

پوشش‌های بیمه تکمیلی که بیمه‌گذار مبتلا به سرطان می‌تواند از آنها استفاده کند از این قرار است:

  • بستری‌، جراحی، شیمی درمانی‌ و رادیوتراپی
  • عمل‌های جراحی مربوط ‌به سرطان
  • هزینه‌های مربوط به سونوگرافی، ماموگرافی، انواع اسکن و...
  • هزینه‌های مربوط به تست غربالگری
  • هزینه‌های مربوط به آزمایش‌‌های تشخیص پزشکی
  • جبران هزینه‌های ویزیت، دارو و خدمات اورژانس در موارد غیربستری

پوشش ‌های سرطان در بیمه تکمیلی سامان

بیمه سامان شش طرح برای بیمه تکمیلی انفرادی با نام‌های طرح نسیم، طرح مهر، طرح سروش، طرح شمیم، طرح وصال و طرح عقیق ارائه کرده است. هر کدام از طرح‌های شش‌گانه بیمه سامان شرایط متفاوتی دارند؛ و افراد می‌توانند با توجه به اولویت‌های خود و میزان بودجه یکی از طرح‌ها را انتخاب کنند. مبلغ حق بیمه در هر یک از این طرح‌ها بر اساس سن فرد بیمه‌شده و به صورت سالیانه تعیین می‌شود. طرح نسیم ارزان‌ترین و طرح عقیق گران‌ترین طرح بیمه انفرادی سامان محسوب می‌شود.

پوشش‌ ویزیت در طرح نسیم وجود ندارد اما در طرح مهر تا سقف 100 هزار تومان، در طرح سروش تا سقف 200 هزار تومان، در طرح شمیم تا سقف 500 هزار تومان، در طرح وصال تا سقف 800 هزار تومان و در طرح عقیق تا سقف یک میلیون تومان پرداخت می‌شود.

پوشش آزمایش‌های تشخیص پزشکی از جمله CBC، آزمایشگر نشانگر تومور و... در طرح نسیم وجود ندارد اما در طرح مهر تا سقف 100 هزار تومان، در طرح سروش تا سقف 200 هزار تومان، در طرح شمیم تا سقف 500 هزار تومان، در طرح وصال تا سقف 750 هزار تومان و در طرح عقیق تا سقف یک میلیون تومان پرداخت می‌شود.

پوشش هزینه‌های بستری، جراحی، شیمی درمانی و رادیوتراپی در طرح نسیم تا سقف 15 میلیون تومان، در طرح مهر تا سقف 3 میلیون تومان، در طرح سروش تا سقف 5 میلیون تومان، در طرح شمیم تا سقف 8 میلیون تومان، در طرح وصال تا سقف 15 میلیون تومان و در طرح عقیق تا سقف 37 میلیون و 500 هزار تومان پرداخت می‌شود.

پوشش عمل‌های جراحی مهم مربوط به سرطان در طرح نسیم تا سقف 30 میلیون تومان، در طرح مهر تا سقف 6 میلیون تومان، در طرح سروش تا سقف 10 میلیون تومان، در طرح شمیم تا سقف 16 میلیون تومان، در طرح وصال تا سقف 30 میلیون تومان و در طرح عقیق تا سقف 70 میلیون تومان پرداخت می‌شود.

پوشش هزینه‌های پاراکلینیکی مانند سونوگرافی، ماموگرافی، انواع اسکن و... در طرح نسیم وجود ندارد اما در طرح مهر تا سقف 300 هزار تومان، در طرح سروش تا سقف 500 هزار تومان، در طرح شمیم تا سقف 800 هزار تومان، در طرح وصال تا سقف یک میلیون و پانصد هزار تومان و در طرح عقیق تا سقف دو میلیون تومان پرداخت می‌شود.

پوشش جراحی‌های مجاز سرپایی مانند بیوپسی در طرح نسیم وجود ندارد اما در طرح مهر تا سقف 150 هزار تومان، در طرح سروش تا سقف 250 هزار تومان، در طرح شمیم تا سقف 500 هزار تومان، در طرح وصال تا سقف یک میلیون تومان و در طرح عقیق تا سقف دو میلیون تومان پرداخت می‌شود.

بیمه تکمیلی سامان هزینه آزمایش‌هایی که طبق دستور پزشک متخصص انجام شده باشد را پرداخت می‎‌کند.

عابد بازدید : 42 چهارشنبه 25 دی 1398 نظرات (0)

درمان بیماری‌های مختلف هزینه‌های زیادی را بر بیمار تحمیل می‌کند. ازاین‌رو استفاده از بیمه درمان برای پرداخت بخشی از هزینه‌های درمان برای افراد ضروری است. در ایران بیمه‌های درمانی پایه از سوی دولت ارائه می‌شود که جمعیت زیادی را تحت پوشش قرار می‌دهد.
پوشش‌های بیمه درمانی پایه محدود است و افراد برای برخورداری از خدمات بیشتر معمولا به سراغ بیمه تکمیلی درمان می‌روند. در این مقاله با انواع بیمه های درمانی پایه در کشور آشنا می‌شویم. در ایران بیمه تامین اجتماعی، بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح، بیمه خدمات درمانی و بیمه سلامت بیمه های درمانی پایه هستند. هر یک از این بیمه‌ها خدمات خاصی را از سوی سازمان مربوطه ارائه می‌کنند که اگرچه در کل مشابهت دارند اما در جزئیات تفاوت‌هایی در آنها دیده می‌شود.

 بیمه های درمانی پایه در ایران

بیمه درمان تامین اجتماعی

بسیاری از کارگران و کارکنان سازمان‌ها از بیمه تامین اجتماعی استفاده می‌کنند. افرادی که از بیمه تامین اجتماعی استفاده می‌کنند می‌تواند برای افراد تحت تکفل خود نیز درخواست بیمه درمان کنند. بیمه تامین اجتماعی با صدور دفترچه درمانی امکان استفاده از خدمات درمانی در مراکز درمانی طرف قرارداد سازمان تامین اجتماعی را در اختیار بیمه‌گذاران قرار می‌دهد. بیمه اجباری تامین اجتماعی بر اساس قوانین کار به افرادی که در یک محیط کاری نظیر سازمان‌ها، کارگاه‌ها، کارخانه‌ها و... مشغول به فعالیت هستند تعلق می‌گیرد. در این نوع بیمه 30 درصد حقوق فرد شاغل به عنوان حق بیمه در نظر گرفته می‌شود. از این 30 درصد تنها 7 درصد از حقوق بیمه‌گذار کسر می‌شود و پرداخت 23 درصد باقی‌مانده بر عهده کارفرما است. برای استفاده از خدمات درمانی تامین اجتماعی می‌توان به دو صورت درمان مستقیم و درمان غیرمستقیم اقدام کرد. در روش درمان مستقیم، بیمه‌گذار به طور مستقیم به مراکز درمانی طرف قرارداد با سازمان تامین اجتماعی مراجعه کرده و از خدمات درمانی به طور رایگان استفاده می‌کند. در شیوه درمان غیرمستقیم بیمه‌گذار می‌تواند به مرکز درمانی دلخواه مراجعه کند و هزینه‌های درمان را به طور کامل پرداخت کند. سپس مدارک مربوط به صورت‌حساب‌ها را به همراه پرونده پزشکی خود به شعب تامین اجتماعی ارائه کند و پس از بررسی کارشناسان مبلغ خسارت را دریافت کند.

بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح

بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح یکی دیگر از انواع بیمه های درمانی پایه در ایران است. تمامی کارکنان و پرسنل نیروهای مسلح شامل ارتش، سپاه و نیروی انتظامی می‌توانند تحت پوشش خدمات درمانی نیروهای مسلح قرار بگیرند. این افراد برای استفاده از خدمات درمانی باید به بیمارستان‌های نظامی سازمان‌های مربوط مراجعه کرده و به صورت رایگان یا با پرداخت بخشی از هزینه‌های درمان از خدمات بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح استفاده کنند.

بیمه خدمات درمانی

در سال 1373 پس از تصویب قانون بیمه همگانی، سازمان بیمه خدمات درمانی با هدف ارائه خدمات پزشکی به صورت همگانی و برای اقشار مختلف جامعه تاسیس شد. بیمه خدمات درمانی به صورت اجباری برای کارمندان دولت و افراد تحت پوشش آنها و اختیاری برای سایر افراد صادر می‌شود و افراد بیمه‌گذار می‌توانند با مراجعه به مراکز درمانی طرف قرارداد و با پرداخت بخشی از هزینه‌های درمان از پوشش‌های آن استفاده کنند.

بیمه سلامت

بیمه سلامت در سال 1393 و به منظور تحت پوشش قرار دادن افرادی که از پوشش‌های تامین اجتماعی و بیمه خدمات درمانی برخوردار نیستند راه‌اندازی شد. بیمه سلامت از انواع بیمه های درمانی پایه تنها یک بیمه درمانی است و مستمری و خدمات بازنشستگی ارائه نمی‌کند. بیمه سلامت انواع مختلفی دارد. بیمه سلامت همگانی بدون دریافت حق بیمه از بیمه‌گذار به افرادی که تحت پوشش بیمه‌های دیگر نظیر تامین اجتماعی و خدمات درمانی نیستند تعلق می‌گیرد. بیمه سلامت ایرانیان یکی از بیمه‌های سلامت است که برای دریافت آن باید نیمی از هزینه را فرد بیمه‌گذار پرداخت کند. مابقی هزینه از سوی دولت پرداخت می‌شود. بیمه سلامت روستاییان به تمام اهالی روستاها و ساکنان شهرهایی با جمعیت کمتر از 20 هزار نفر تعلق می‌گیرد. پرداخت حق بیمه روستاییان به طور کامل بر عهده دولت است. بیمه سلامت کارکنان دولت به آن دسته از کارکنان دولت تعلق می‌گیرد که از بیمه تامین اجتماعی، بیمه خدمات درمانی و بیمه نیروهای مسلح استفاده نمی‌کنند. بیمه سلامت سایر اقشار نیز برای دانشجویان، خانواده شهدا، جانبازان، طلبه‌های حوزه‌های علمیه و مددجویان سازمان بهزیستی ارائه شده است.

عابد بازدید : 33 دوشنبه 16 دی 1398 نظرات (0)

بر اساس آمار حدود پانزده درصد از زوج‌ها در ایران با مشکل ناباروری مواجه هستند. درمان ناباروری هزینه‌های زیادی را به زوج‌ها تحمیل می‌کند. از این رو شرکت‌های بیمه پوشش ناباروری را در بیمه تکمیلی درمان برای جبران هزینه‌های مداوای ناباروری ارائه می‌کنند. در این مقاله با بیمه ناباروری و شرایط آن در بیمه تکمیلی سامان آشنا خواهیم شد. عوامل مختلفی نظیر مشکلات ژنتیکی، بیماری‌های جسمی یا مادرزادی، رژیم غذایی نامناسب، چاقی، استرس و اضطراب، مصرف داروهای شیمیایی، شرایط کاری نامناسب، محیط آلوده و... باعث ایجاد ناباروری در زوج‌ها می‌شود. ناباروری زندگی مشترک افراد را تهدید می‌کند. خوشبختانه با توجه به پیشرفت روزافزون علم پزشکی بسیاری از مشکلات ناباروری تشخیص داده شده و درمان می‌شوند اما هزینه‌های زیادی را دربردارند. این هزینه‌ها باعث می‌شود بعضی از زوج‌ها به دلیل مشکلات مالی از بچه‌دارشدن منصرف شوند. پوشش ناباروری برای جبران هزینه‌های نازایی یکی از پوشش‌های بیمه تکمیلی درمان است که با شرایط مختلف ارائه می‌شود. بیمه‌نامه‌های درمانی پایه نظیر بیمه تامین اجتماعی، خدمات درمانی و بیمه سلامت پوششی برای ناباروری ندارند و هزینه‌های اعمال جراحی GIFT، ZIFT، IUI، میکرواینجکشن و IVF را پرداخت نمی‌کنند. برای برخورداری از پوشش ناباروری باید بیمه‌نامه درمان تکمیلی خریداری کرد.

بیمه ناباروری و شرایط استفاده از آن

شرایط بیمه ناباروری

زوج‌هایی که برای اولین بار ازدواج کرده‌اند و بیش از چهار ماه از زمان عقد رسمی آنها در دفترخانه رسمی نگذشته باشد و سن زن کمتر از 40 سال باشد می‌توانند از مزایای بیمه نازایی و ناباروری استفاده کنند. مدت انتظار برای استفاده از بیمه‌نامه ناباروری 9 ماه تا یک سال در نظر گرفته شده است. مدت این بیمه‌نامه ده سال از تاریخ شروع آن است که در صورت تولد اولین فرزند پیش از گذشت ده سال به اتمام می‌رسد. لازم به تذکر است که در تعریف پوشش ناباروری، نازا به افرادی اطلاق می‌شود که پس از یک سال مقاربت بدون جلوگیری، بچه‌دار نشده باشند.

هزینه‌های درمانی قابل پرداخت

 

  • تمام هزینه‌های درمان بستری یا سرپایی مربوط به نازایی و ناباروری
  • جبران هزینه‌های درمان بیماری‌های مادرزادی منجر به ناباروری قابل درمان
  • جبران هزینه اجاره رحم
  • جبران هزینه‌های آمبولانس و دیگر فوریت‌های پزشکی مرتبط با ناباروری

 

بیمه ناباروری سامان

بیمه سامان شش طرح برای بیمه تکمیلی انفرادی با نام‌های طرح نسیم، طرح مهر، طرح سروش، طرح شمیم، طرح وصال و طرح عقیق ارائه کرده است که به جز طرح نسیم، در پنج طرح دیگر پوشش نازایی از 1500000 تا 5 میلیون تومان در نظر گرفته شده است. خدمات ناباروری در بیمه تکمیلی انفرادی سامان شامل عمل‌های جراحی مرتبط، GIFT، ZIFT، IUI، میکرواینجکشن و IVF است. هزینه‌های این اعمال جراحی تا سقف تعهد بیمه‌نامه به بیمه‌گذار پرداخت خواهد شد. یکی از پرکاربردترین روش‌های درمان ناباروری در ایران IVF یا لقاح آزمایشگاهی است که نسبت به سایر روش‌ها، پرهزینه‌تر است. برای انجام این روش بیمار باید مرتبا به آزمایشگاه و سونوگرافی مراجعه کند. پوشش ناباروری بیمه تکمیلی سامان هزینه‌های مربوط به سونوگرافی و... که برای تشخیص و درمان ناباروری و نازایی انجام شده است را پرداخت می‌کند. دوره انتظار برای پوشش نازایی بیمه سامان 9 ماه و فرانشیز 10 درصد است. مردانی که بر اساس تشخیص پزشک مشکل ناباروری دارند نیز می‌توانند از این پوشش بیمه تکمیلی انفرادی سامان استفاده کنند. بعضی از شرکت‌های بیمه برای صدور بیمه درمان تکمیلی آزمایشی از افراد متقاضی می‌گیرند و پس از بررسی نتیجه آن مشخص می‌شود که فرد می‌تواند بیمه‌نامه تکمیلی را خریداری کند یا خیر. بیمه سامان انجام آزمایش را برای بیمه‌گذار الزامی نکرده است. متقاضی پرسشنامه گواهی سلامت را پر می‌کند. پس از آن وضعیت پزشکی او توسط کارشناسان بررسی شده و در صورت نیاز بیمه سامان درخواست انجام آزمایش می‌دهد.

عابد بازدید : 33 شنبه 07 دی 1398 نظرات (0)

پوشش ‌های بیمه مسافرتی برای انواع سفر تفریحی، سفر تجاری، سفر دانشجویی، سفر ورزشی و سفرهای بلندمدت ارائه می‌شود. بیمه مسافرتی برای محافظت از مسافران در برابر انواع خطراتی که ممکن است در سفر پیش بیاید به کار می‌رود. برای تضمین سفری امن و یا جبران خسارت‌هایی که ممکن است در طول سفر پیش بیاید بیمه‌های مسافرتی بهترین انتخاب است. انتخاب بهترین بیمه مسافرتی باید بر اساس نیازهای افراد و شرایط سفر انجام شود. اما بدیهی است مولفه‌هایی همچون کامل بودن پوشش‌های بیمه، نحوه آسان پرداخت خسارت و... را باید حتما مد نظر قرار داد. پیش از انتخاب بیمه مسافرتی شرایط این بیمه را در شرکت‌های مختلف بیمه مقایسه کنید و با توجه به بودجه خود بهترین بیمه مسافرتی را انتخاب کنید. بیمه مسافرتی مانند بیمه تکمیلی درمان پوشش‌های متنوعی را برای مسافران ارائه می‌کند.

پوشش ‌های بیمه مسافرتی

پوشش ‌های بیمه مسافرتی

شرکت‌های بیمه خسارت‌های زیر را در ارتباط با بیمه‌نامه مسافرتی پوشش می‌دهند: هزینه‌های پزشکی: اگر مسافر در اثر بیماری یا بروز حادثه به مراقبت‌های پزشکی و بستری شدن در بیمارستان و مراکز درمانی نیاز داشته باشد، تمام هزینه‌های بستری در بیمارستان، درمان، جراحی و... تا سقف تعیین‌شده بیمه‌نامه از سوی شرکت بیمه پرداخت خواهد شد. هزینه‌های دندان‌پزشکی: این مورد تنها در صورت نیاز به معالجه‌های ضروری نظیر عفونت شدید دندان و... پرداخت می‌شود. بیماری‌های سخت: اگر مسافر در طول سفر دچار بیماری سختی شود شرکت بیمه‌گر باید با مشورت پزشک متخصص بهترین تصمیم را در خصوص درمان بیمار در کشور مبدا یا مقصد اخذ کند. هزینه دارو: بیمه‌گر موظف است در صورت مفقود شدن داروهای ضروری مسافر هزینه ارسال مجدد آن داروها را پرداخت کند. هزینه مسائل حقوقی: این هزینه تنها در صورتی که بیمه مسافرتی شامل پوشش حقوقی باشد پرداخت خواهد شد. اگر مسافر به دلیل عدم آشنایی با قوانین کشوری که به آن سفر کرده دچار مشکلات حقوقی شود شرکت بیمه از او حمایت کرده و هزینه‌های مربوط به مشاوره، پیگیری پرونده و... را پرداخت می‌کند. هزینه‌های مربوط به تاخیر پرواز، بار و مدارک مسافر: با این پوشش‌ها هزینه ناشی از مفقودی یا سرقت بار و مدارک مسافر و تاخیر در زمان حرکت از سوی شرکت بیمه پرداخت می‌شود.

میزان مدت اعتبار بیمه مسافرتی

مدت اعتبار بیمه‌نامه مسافرتی از زمان خروج از کشور آغاز می‌شود. پس از صدور بیمه‌نامه، مسافر برای خروج از کشور یک فرصت زمانی مشخص دارد. این زمان در شرکت‌های مختلف بیمه از شش ماه تا یک سال تعیین شده است. این نکته را در نظر داشته باشید تمام بیمه‌های مسافرتی سفرهای کمتر از 92 روز متوالی را تحت پوشش قرار می‌دهند. یعنی اگر مدت اعتبار بیمه‌نامه یک سال باشد مسافر باید هر 92 روز به کشور بازگردد زیرا از روز بعد آن دیگر تحت پوشش بیمه مسافرتی نخواهد بود.

تعیین قیمت بیمه مسافرتی

هزینه بیمه مسافرتی بر اساس سن مسافر، مقصد سفر و مدت سفر تعیین می‌شود. هر چه سن مسافر بیشتر باشد به دلیل احتمال وقوع مشکلات جسمی و بیماری و یا قرار گرفتن در معرض خطرات حین سفر مبلغ حق بیمه بیشتر خواهد بود. مقصد سفر یکی دیگر از عوامل مهم در تعیین هزینه بیمه‌نامه مسافرتی محسوب می‌شود. اگر مسافر قصد داشته باشد به چندین کشور سفر کند باید تمام این کشورها در گروه بیمه خریداری‌شده قرار داشته باشد. بدیهی است سفر به کشورهای بیشتر مبلغ بیمه‌نامه مسافرتی را افزایش خواهد داد. هزینه بیمه‌نامه مسافرتی با توجه به مدت زمان سفر نیز تغییر می‌کند. هر چه بازه زمانی سفر طولانی‌تر باشد طبیعتا هزینه بیشتری باید پرداخت شود.

بیمه مسافرتی سامان

خرید بیش از شش میلیون بیمه‌نامه مسافرتی سامان نشان‌دهنده مقبولیت عام این بیمه در میان مردم است. بیمه سامان با بیش از 55 هزار مرکز پزشکی در سراسر جهان به صورت آنلاین ارتباط دارد. خدمات بیمه مسافرتی سامان به صورت 24 ساعته و در تمام روزهای هفته و مهم‌تر از آن به زبان فارسی انجام می‌گیرد. کل خسارت در مقصد مسافران پرداخت خواهد شد. بیمه مسافرتی سامان برای انواع سفر چه سفر چندروزه و چه سفر بلندمدت با توجه به نیازهای مسافران و مشکلات احتمالی که ممکن است برای آنها پیش بیاید کامل‌ترین بیمه‌نامه مسافرتی را با هزینه‌ای مناسب در اختیار مسافران قرار می‌دهد. شرکت بیمه سامان همچنین پوشش‌هایی نظیر بیمه سرقت و آتش‌سوزی منزل در مدت زمان سفر، جبران هزینه کنسل شدن سفر و... را علاوه بر پوشش‌های اصلی بیمه‌نامه مسافرتی ارائه می‌دهد

عابد بازدید : 55 دوشنبه 25 آذر 1398 نظرات (0)

در سال‌های اخیر ابتلا به انواع سرطان یکی از عمده‌ترین دلایل مرگ و میر البته بعد از بیماری‌های قلبی و عروقی به شمار می‌آید. هزینه درمان سرطان در طول مدت درمان بسیار بالاست و خیلی از افراد از نظر مالی توانایی پرداخت این هزینه‌ها را ندارند.
بنابراین استفاده از بیمه تکمیلی درمان که جبران هزینه ‌های درمان سرطان را نیز ارائه کرده بسیار ضروری است. آمار ابتلا به سرطان در ایران نیز بسیار نگران‌کننده است. سالانه به طور متوسط هشتاد هزار نفر به سرطان دچار می‌شوند و این آمار سال به سال افزایش پیدا می‌کند. به این نکته توجه داشته باشید در صورت ابتلا به سرطان نمی‌توانید بیمه‌نامه سرطان را خریداری کنید بلکه باید در دوران سلامتی این بیمه‌نامه را تهیه کنید. بنابراین اگر به لحاظ سابقه سرطان در خانواده یا به دلیل شرایط شغلی مستعد بیماری سرطان هستید بهتر است به بیمه سرطان به چشم سرمایه‌گذاری نگاه کنید. در ادامه این مقاله خدمات و پوشش‌هایی که بیمه تکمیلی درمان برای جبران هزینه‌های درمان سرطان ارائه می‌کند را مرور می‌کنیم.

جبران هزینه ‌های درمان سرطان با بیمه تکمیلی درمان

بیمه‌نامه‌های تکمیلی شرکت‌های مختلف بیمه پوشش‌های مختلفی را برای جبران هزینه‌های تشخیص و درمان افراد مبتلا به سرطان ارائه می‌کنند. این پوشش‌ها از این قرار است:

  • جبران هزینه شیمی درمانی
  • جبران هزینه‌های بستری
  • جبران هزینه‌های جراحی‌های عمومی و تخصصی
  • جبران هزینه‌های تزریق
  • جبران هزینه‌های پاراکلینیکی از جمله سونوگرافی. انواع اسکن. ماموگرافی. آندوسکوپی و …
  • جبران هزینه‌های آزمایشگاهی تشخیصی و پاتولوژی و نوار قلب و….
  • جبران هزینه‌های ویزیت، دارو و هزینه آمبولانس

 

منظور از هزینه شیمی درمانی در بیمه‌نامه تکمیلی، هزینه‌های مربوط به تزریق زیرجلدی یا عضلانی، تجویز شیمی درمانی داخل وریدی یا شریانی، تجویز شیمی درمانی داخل ضایعه، تجویز شیمی درمانی به داخل حفره پلور یا پریتوئن، CNS و داخل نخاع و تزریق شیمی درمانی ساب آراکنوئید یا داخل بطنی است. سازمان تامین اجتماعی نیز از سال 1393 برای جبران هزینه‌های مربوط به بیماران سرطانی 90 درصد از هزینه‌های شیمی درمانی را بدون فرانشیز پرداخت می‌کند. هزینه‌های تامین دارو و تزریق، هزینه‌های پاراکلینیک و تشخیصی از قبیل سونوگرافی، اسکن، ماموگرافی و... و جبران بخشی از هزینه‌های لوازم مصرفی رد شیمی درمانی به صورت بستری موقت در بیمارستان و یا مراکز محدود دولتی و غیر دولتی نیز از سوی بیمه تامین اجتماعی قابل جبران است. افراد مبتلا به سرطان می‌توانند با ارائه مدارک لازم و تشکیل پرونده از خدمات درمانی تامین اجتماعی استفاده کنند.

جبران هزینه ‌های درمان سرطان در بیمه تکمیلی سامان

طرح‌های بیمه تکمیلی انفرادی سامان برای داروهای سرطان هزینه‌ای پرداخت نمی‌کند اما در قراردادهای بیمه گروهی، افراد می‌توانند علاوه بر پوشش ویزیت و دارو با پرداخت حق بیمه بیشتر داروهای آزاد و تخصصی را هم به پوشش‌های بیمه‌نامه تکمیلی گروهی خود اضافه کنند. بیمه سامان در صورتی که داروهای خارجی، مشابه ایرانی داشته باشد هزینه آن را پرداخت خواهد کرد. در بیمه‌نامه تکمیلی گروهی تعداد پوشش‌ها، سقف پوشش‌ها و به طور کلی همه شرایط مربوط به بیماری سرطان به صورت توافقی بین بیمه‌گذار و شرکت بیمه تعیین می‌شود.

تعداد صفحات : 3

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 22
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 2
  • آی پی دیروز : 11
  • بازدید امروز : 30
  • باردید دیروز : 12
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 49
  • بازدید ماه : 127
  • بازدید سال : 827
  • بازدید کلی : 2,903