loading...
انواع بیمه و بیمه تکمیل درمان
عابد بازدید : 40 سه شنبه 19 آذر 1398 نظرات (0)

اگر تصمیم به خرید بیمه تکمیلی درمان دارید درباره آن اطلاعات کافی به دست بیاورید تا با آگاهی از ویژگی‌ها و شرایط آن بهترین بیمه تکمیلی را انتخاب و خریداری کنید. توجه به چند نکته برای انتخاب بیمه تکمیلی درمان ضروری است. مهم‌ترین عامل تعیین‌کنننده برای مناسب بودن یک بیمه تکمیلی میزان پوشش‌های آن است. هر چقدر پوشش‌های بیشتری مورد تعهد بیمه مورد نظر باشد هزینه‌های درمانی شما را بیشتر تامین خواهد کرد. عامل مهم دیگر تعداد مراکز درمانی طرف قرارداد شرکت بیمه است. تعداد و تنوع مراکز درمانی طرف قرارداد دسترسی بیمه‌گذار را به مراکز پزشکی آسان می‌کند و آسایش بیشتری برای افراد فراهم می‌کند. وقتی مراکز درمانی طرف قرارداد در مناطق مختلف شهر پراکنده باشد بیمه‌گذار می‌تواند به راحتی با دریافت معرفی‌نامه از شرکت بیمه به مراکز درمانی مورد نظرش مراجعه کرده و بدون صرف هزینه از خدمات آن استفاده کند. برای خرید بیمه تکمیلی با توجه به بودجه مالی و نیازهایتان به طرح‌ها، انواع پوشش‌ها و سقف تعهدات بیمه‌های مختلف دقت کنید تا بعد از انتخاب و خرید بیمه مورد نظر در زمان ضرورت بتوانید از امکانات بیمه خود به طور کامل استفاده کنید.

خرید بیمه تکمیلی درمان

تفاوت طرح‌های بیمه تکمیلی را در نظر بگیرید

بیمه تکمیلی در دو نوع گروهی و انفرادی ارائه می‌شود. بیمه انفرادی به دلیل شرایط خاص تنها توسط شرکت‌های معدودی نظیر شرکت بیمه سامان ارائه می‌شود. بیمه سامان شش طرح را برای بیمه تکمیلی انفرادی با نام‌های طرح نسیم، طرح مهر، طرح سروش، طرح شمیم، طرح وصال و طرح عقیق عرضه کرده است. هر کدام از این طرح‌ها با حق بیمه‌های متفاوت پوشش‌های مختلفی را بر اساس نیازهای متقاضیان در نظر گرفته‌اند.

به میزان قیمت بیمه تکمیلی شرکت‌های مختلف بیمه توجه کنید

قیمت بیمه تکمیلی با توجه به سقف تعهدات درمانی و میزان پوشش‌ها متغیر است. اگر برای خرید بیمه تکمیلی حق بیمه بیشتری پرداخت کنید قطعا پوشش‌های بیشتر و متنوع‌تری در اختیارتان خواهد بود. برای مثال در طرح سروش بیمه تکمیلی انفرادی سامان هزینه‌های پاراکلینیکی گروه اول تا سقف پانصد هزار تومان پرداخت می‌شود در صورتی که این هزینه‌ها در طرح شمیم این بیمه به یک میلیون و دویست هزار تومان می‌رسد. در طرح مهر هزینه‌های دندان‌پزشکی به استثنای ایمپلنت، ارتودنسی، دندان مصنوعی و جراحی لثه به میزان صد هزار تومان تعیین شده است حال آن که این هزینه‌ها در طرح عقیق بیمه درمان تکمیلی سامان تا سقف یک میلیون تومان پرداخت می‌شود. حق بیمه طرح مهر بسیار کمتر از حق بیمه طرح عقیق است.

میزان فرانشیز بیمه تکمیلی در طرح‌های مختلف را مد نظر قرار دهید

فرانشیز درصدی از خسارت درمان است که بیمه‌گذار باید شخصا پرداخت کند. میزان فرانشیز در شرکت‌های مختلف بیمه معمولا از ده تا سی درصد متغیر است. اگر میزان فرانشیز در یک طرح بیمه ده درصد باشد بیمه‌گذار تنها ده درصد از هزینه درمان را پرداخت می‌کند و نود درصد دیگر بر عهده شرکت بیمه است. هنگام خرید بیمه تکمیلی درمان به میزان فرانشیز توجه کنید و بیمه‌ای را انتخاب کنید که درصد فرانشیز آن پایین باشد.

به شرایط سنی در بیمه تکمیلی توجه کنید

شرکتهای بیمه برای انواع طرحهای بیمه تکمیلی شرایط سنی بیمه‌گذار را تعیین میکنند. در بیمه سامان بازه سنی بیمه‌گذار از بدو تولد تا هفتاد سالگی تعریف شده است و کسانی که بیش از هفتاد سال سن داشته باشند امکان استفاده از بیمه تکمیلی انفرادی سامان را ندارند. در بیمه سامان بازه سنی به چهار دوره 0-15 سالگی، 16-50 سالگی، 51-60 سالگی و 61-70 سالگی تقسیم شده است و حق بیمه اصلی سالیانه در طرح‌های مختلف با توجه به سن افراد متغیر اس

عابد بازدید : 28 پنجشنبه 14 آذر 1398 نظرات (0)

اگر از حق بیمه درمان تکمیلی برخوردارید باید با فرآیند چگونگی دریافت خسارت بیمه تکمیلی درمان آشنا باشید.
بیمه تکمیلی درمان به افراد کمک می‌کند با صرف هزینه کمتر از امکانات پزشکی بهتر و جامع‌تری استفاده کنند. بیمه درمان تکمیلی سامان به صورت گروهی و انفرادی و با پوشش‌های متنوع درمانی ارائه شده است. با وجود بیمه درمان تکمیلی چند عامل در میزان هزینه‌ای که باید در مراکز درمانی بپردازید تاثیرگذار است. این عوامل عبارت است از سقف تعهدات شرکت بیمه، سهم بیمه‌گر پایه، فرانشیز، طرف قرارداد بودن مرکز درمانی و تعرفه وزارت بهداشت. شرکت بیمه سامان همچون سایر شرکت‌های بیمه برای هزینه‌های درمان مبلغ خاصی را مشخص کرده است. اگر میزان هزینه درمان شما بیشتر از سقف تعهدات شرکت بیمه باشد مازاد آن را باید خودتان پرداخت کنید اما اگر این هزینه کمتر یا برابر با سقف تعهدات بیمه باشد بیمه با کسر فرانشیز هزینه‌ها را به طور کامل پرداخت می‌کند. فرانشیز بخشی از هزینه‌های درمان است که بیمه‌گذار باید پرداخت کند. این میزان در شرکت‌های مختلف بیمه از صفر تا سی درصد هزینه درمان متغیر است. میزان فرانشیز در بیمه سامان ده درصد تعیین شده است.

راهنمای دریافت خسارت بیمه تکمیلی درمان

فرآیند دریافت هزینه‌های درمانی از بیمه سامان

برای دریافت هزینه‌های درمانی مورد تعهد بیمه تکمیلی سامان دو امکان وجود دارد. اگر بیمه‌گذار قصد داشته باشد به مراکز درمانی طرف قرارداد بیمه سامان مراجعه کند باید از شرکت بیمه معرفی‌نامه دریافت کند. بعضی از مراکز درمانی معرفی‌نامه را به صورت آنلاین صادر می‌کنند و برای مرکز درمانی طرف قرارداد ارسال می‌کنند. در بعضی موارد هم می‌توان با مراجعه به سایت شرکت بیمه معرفی‌نامه آنلاین برای دریافت خسارت بیمه تکمیلی درمان دریافت کرد. برای دریافت حضوری معرفی‌نامه، بیمه‌گذار باید از قبل به نمایندگی‌های بیمه سامان رفته و برای مرکز درمانی مورد نظر خود معرفی‌نامه دریافت کند. در این حالت بیمه سامان هزینه‌های درمانی بیمه‌گذار را تا سقف تعهدات پوشش‌ها بر عهده دارد و بیمه‌گذار فقط باید ده درصد هزینه‌های درمانی را به عنوان فرانشیز در همان محل پرداخت کند. در صورتی که بیمه‌گذار به مراکز درمانی غیر از مراکز طرف قرارداد بیمه سامان مراجعه کند باید هزینه‌های درمانی را خودش پرداخت کند سپس با ارائه مدارک پزشکی و فاکتورهای پرداخت مهرشده به نمایندگی‌های بیمه برود. اگر بیمه‌گذار دارای بیمه پایه باشد و بخواهد از آن استفاده کند باید با صورت‌حساب هزینه‌ها و مدارک درمانی به بیمه‌گر پایه خود مراجعه کند و مبلغ مورد تعهد بیمه‌گر اول را دریافت کند. پس از آن با مراجعه به یکی از نمایندگی‌های بیمه سامان و تحویل مدارک خود مابقی هزینه‌ها به استثنای ده درصد فرانشیز را دریافت کند. اما اگر بیمه‌گذار بیمه‌گر پایه نداشته باشد و یا مایل به استفاده از آن نباشد می‌تواند همان ابتدا به یکی از نمایندگی‌های بیمه سامان مراجعه کند و هزینه‌های درمانی خود را تا سقف تعهدات از آن دریافت کند. فقط باید در نظر داشت مدت زمان محدودی برای دریافت هزینه‌های درمان از بیمه وجود دارد.

مدارک لازم برای دریافت هزینه از بیمه تکمیلی درمان

اگر برای درمان به مراکز غیر طرف قرارداد با شرکت بیمه سامان مراجعه کرده‌اید باید مدارک پزشکی خود را برای بررسی به شرکت بیمه تحویل بدهید. این مدارک برای خدمات درمانی مختلف به شرح زیر است: ویزیت: گواهی پزشک مبنی بر انجام ویزیت که دارای نام بیمار و تاریخ و مهر پزشک باشد. دندان‌پزشکی: برگه پرداخت وجه دندان‌پزشکی با مهر پزشک یا مرکز دندان‌پزشکی، برای پرداخت هزینه روکش و عصب‌کشی ارائه عکس قبل و بعد از انجام کار ضروری است. پاراکلینیکی: برگه دستور پزشک (از دفترچه بیمه یا سربرگ پزشک)، اصل قبض یا فاکتور پرداخت وجه که دارای تاریخ و مهر مرکز درمانی باشد و رونوشت جواب رادیوگرافی، آزمایشگاه، اکو، تست ورزش، M.R.I، سی تی اسکن، سونوگرافی، ماموگرافی، مانیتورینگ، آنژیوگرافی و ... جراحی و بستری: اصل صورت‌حساب بیمارستان با مهر بیمارستان، اصل برگه ریز داروها با مهر داروخانه بیمارستان، اصل قبض‌های رسید و رونوشت جواب هر گونه آزمایش، اسکن، سونوگرافی و... ارائه برگه شرح عمل جراحی، اصل گواهی بیهوشی با مهر پزشک بیهوشی، گواهی پزشک مبنی بر تعداد مشاوره‌های صورت‌گرفته زایمان طبیعی و سزارین: اصل صورت‌حساب بیمارستان با مهر بیمارستان، اصل برگه ریز داروها با مهر داروخانه بیمارستان، اصل قبض‌های رسید و رونوشت جواب هر گونه آزمایش، اسکن، سونوگرافی و...، ارائه برگه شرح عمل جراحی مراقبت در حین بستری: ارائه برگه دوره بیماری، گواهی پزشک مبنی بر تعداد ویزیت صورت گرفته با مهر عینک: برگه اپتیومتری (تعیین شماره چشم)، برگه پرداخت هزینه عینک با مهر عینک‌سازی این نکته را در نظر داشته باشید برای دریافت خسارت بیمه تکمیلی درمان اسناد پاراکیلینیکی ارائه‌شده به نمایندگی بیمه به بیماران برگردانده نمی‌شود بنابراین حتما از ارسال اصل مدرک خودداری کنید. شرکت بیمه بعد از بررسی مدارک پزشکی بیمه‌گذار بر اساس تعرفه وزارت بهداشت هزینه‌های درمانی را پرداخت می‌کند.

تعداد صفحات : 3

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 22
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 1
  • آی پی دیروز : 1
  • بازدید امروز : 3
  • باردید دیروز : 2
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 5
  • بازدید ماه : 137
  • بازدید سال : 837
  • بازدید کلی : 2,913